Turistički promo video Trebinja najbolji u regiji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistički promo video Trebinja najbolji u regiji

Izvor: Etrebinje | Foto: Etrebinje | Datum:26.12.2019.

U okviru specijalne glamurozne gala ceremonije Međunarodnog festivala turističkog filma “International Tourism Film Festival – Stars of Wild Beauty“ koja je nedavno održana u hotelu “Splendid” u Bečićima organizovana je i svečana dodjela nagrada za projekte koji su se prijavili u takmičarski dio jednog od naznačajnijeg regionalnog festivala specijalizovanog za turistički film.

Stručni žiri Festivala sastavljen od priznatih imena iz sfera kulture, turizma, muzike i filmske umjetnosti imao je težak zadatak da u konkurenciji od preko 600 prijavljenih projekata iz 52 različite zemlje svijeta čija je tematika vezana za turističku video prezentaciju selektuje i odabere najbolje u više različitih kategorija, a ukupno je nagrađeno 37 projekata.


Pobjednik u kategoriji  „Najbolji promotivni video u Regiji“ je turistički promo video Trebinja kojeg je krajem jula mjeseca tekuće godine izdala JU Turistička organizacija Grada Trebinja, a koji je osvojio „Prvu nagradu“.

Ova značajna nagrada potvrda je odlično realizovanog projekta od strane JU Turistička organizacija Grada Trebinja čime se dokazuje da Trebinje argumentovano pretenduje da u vremenu koje dolazi postane ozbiljan i organizovan turistički centar, sposoban da parira i konkuriše velikim i razvijenim turističkim destinacijama.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: