'Praznik mimoze' kreće iz Beograda 10. i 11. januara | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Praznik mimoze' kreće iz Beograda 10. i 11. januara

Izvor: SRNA | Datum:26.12.2019.

Karavan 51. "Praznika mimoze" kao i prošle godine na promotivnu turneju po gradovima regiona kreće u prvim danima 2020. godine i prvi događaji u okviru karavana mimoze biće u Beogradu, 10. i 11. januara, najavili su iz Turističke organizacije Herceg Novog.


Iz te organizacije navode da su zakazana dva maskenbala, nastupi Vlade Georgieva, Dragoljuba Đuričića i neizostavne mažoretke u pratnji Gradske muzike, maske i klapu Stari kapetan.

Karavan će ove godine obići tradicionalno Beograd i Novi Sad, najvjerovatnije Niš, a nakon više od tri decenije planirano je gostovanje u Budimpešti i Sjevernoj Makedoniji, saopštila je direktor "Herceg festa" Gordana Krcunović Porobić.

Uz karavan koji će promovisati "Praznik mimoze" za sljedeću godinu sačinjen je koncept za četiri nedjelje, od kojih će svaka imati tematske programe.

Program prve nedjelje odvijaće se pod sloganom "Mimoza za dobra stara vremena", druge pod sloganom "Punom forcom đir mimoze", slogan za treću nedjelju je "Ljubav u vrijeme mimoze" i četvrtu "Mimoza za sva vremena".

Na otvaranju "Praznika mimoze" pjevaće Lepa Brena, na zatvaranju Željko Joksimović, a koncerti će biti održani na platou ispred Hotela "Igalo"



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: