Skup veterana 'Za Republiku Srpsku' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Skup veterana 'Za Republiku Srpsku'

Izvor: RTRS | Datum:26.12.2019.

Skup "Za Republiku Srpsku", koji organizuje više udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata, počeće u 18 časova u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci.


Prethodno je najavljeno da će u istom parku biti održan i miting opozicije. Okupljanja su zakazana nakon incidenata, na sjednici Narodne skupštine, na kojoj je razmatran Program reformi BiH.

Predsjednica Republike, Željka Cvijanović izjavila je da je najavljeni skup za podršku institucijama Srpske prirodna reakcija na sve ono što se dešavalo u Narodnoj skupštini, na obezvređivanje parlamenta i ljudi koji su dobili povjerenje građana.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se odazvati pozivu udruženja veterana Odbrambeno-otadžbinskog rata i prisustvovati javnom skupu na parkingu kod parka "Mladen Stojanović" u Banjaluci, da bi podržao institucionalnu snagu Republike Srpske. Dodik je zahvalio veteranima što vode brigu o Srpskoj.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: