Nevesinje: Trogodišnji Dimitrije poletarac godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Trogodišnji Dimitrije poletarac godine

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:26.12.2019.

Ovogodišnji dobitnik priznanja Radio Nevesinja „Poletarac godine“ je trogodišnji  Dimitrije Duka, koji je na svijet došao sa samo 1330 grama, a sada je zdrav i veseo dječak, polaznik Vrtića „Sveta Evgenija carica Milica“.

Mali Dimitrije i brat blizanac Dušan obradovali su roditelje nakon 10 godina borbe sa sterilitetom. Dobili su ih vantjelesnom oplodnjom iz četvrtog pokušaja. Blizanci su rođeni šest nedjelja prije termina i odmah su pokazali odvažnost i najavili da će jednog dana postati „junaci varoši“.

 

Živahni dječaci, koji već pokazuju sklonost prema muzici razveselili su i redakciju Radio Nevesinja. Dobili su priznanje i novogodišnje poklone, a Dimitrije je u znak zahvalnosti odrecitovao svoju omiljenu pjesmicu.

 

Iz Radio Nevesinja su poručili da priznanje ide u prave ruke, pošto je Dimitrije već po svom rođenju drugačiji od vršnjaka. Najavili su da će i dalje pratiti svoje male sugrađane i tražiti  neke nove junake.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: