Vladika Metodije zadržan na liječenju na VMA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vladika Metodije zadržan na liječenju na VMA

Izvor: RTRS | Foto: mitropolija.com | Datum:28.12.2019.

Episkop dioklijski Metodije zadržan je na liječenju na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu nakon što je brutalno pretučen na mostu na Đurđevića Tari, saznaje portal "IN4S".

Iako je vladika Metodije rekao da se osjeća dobro i da ne osuđuje policajca i želi da se sačuva mir, poslije dodatnih pregleda zadržan je na VMA.

- Postoji sumnja da je nakon nemilih događaja zadobio teže povrede unutrašnjih organa, sa posljedničnim unutrašnjim krvarenjem, dijagnostički postupci su u toku. Trenutno prima simptomatsku terapiju - navodi portal IN4S.

Isti izvod podsjeća da je crnogorska policija u noći 27. decembra na mostu na Đurđevića Tari, tokom protesta protiv donošenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, brutalno pretukla vladiku Metodija.

Povrijeđena su i dva vjernika, koji su pokušavali da ga zaštite. Njih su, kako navodi ovaj medij, oborili na zemlju i tukli prendrecima i nogama.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: