Članovi Omladinske organizacije 'Jezerine' paketićima obradovali mališane | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Članovi Omladinske organizacije 'Jezerine' paketićima obradovali mališane

Izvor: Radio Bileća | Datum:06.01.2020.

Članovi Omladinske organizacije „Jezerine“ podijelili su preko 500 paketića mališanima iz Bileće. Druženje u Parohijskom domu upotpunila su i tri Deda Mraza.

„Zahvaljujemo našim donatorima, Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS, a posebno ministru Sonji Davidović, našim stalnim sponzorima Kompaniji „Boksit“ Milići i „Hidri“ iz Bijeljine“, kaže predsjednik Omladinske organizacije „Jezerine“ Vladimir Milidragović.

Vladimir Milidragović osvrnuo se i na proteklu 2019. godinu i prisjetio značajnih, ali i tužnih događaja za njihovu Organizaciju.
„Proteklu godinu započeli smo sa najvećim priznanjem koje se dodjeljuje u našoj opštini, Svetosavskom poveljom nagrađeni smo za trud i rad. Uz mnogo realizovanih projekata, humanitarnih akcija, podrške drugim aktivnostima godinu smo završili podjelom novogodišnjih paketića mališanima iz bilećkih sela“, kaže Milidragović.
Zahvaljujući Omladinskoj organizaciji „Jezerine“ i Auto salonu „Šestovac“ Deda Mraz je posjetio preko stotinu mališana iz dvadeset bilećkih sela.

„Prvi put je neko obišao mališane u selima i mi smo ponosni na ovu akciju. Nadam se da će i drugi privrednici slijediti primjer vlasnika Auto salona „Šestovac“ i podržati ovako značajne akcije“, ističe Milidragović.
O aktivnostima ove Omladinske organizacije pričalo se i pisalo, ne samo u Republici Srpskoj nego i šire, a oni će, kažu, nastaviti i dalje raditi za dobro svih stanovnika Bileće.

„Nas je zadesio jedan tragičan događaj. Naš član, čovjek koji je bio pokretač i inicijator svih naših aktivnosti, pa i ove koju danas realizujemo tragično nas je napustio. Sve ono što mi radimo i što ćemo raditi, radićemo za njega i u znak sjećanja na velikog čovjeka i prijatelja“, kaže Milidragović.

Članovi Omladinske organizacije „Jezerine“ povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika svim građanima Bileće poželjeli su mnogo zdravlja i sreće.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: