PONOĆNOM BAKLJADOM 'Delije' čestitale Srpskoj 28. rođendan | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PONOĆNOM BAKLJADOM 'Delije' čestitale Srpskoj 28. rođendan

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:09.01.2020.

Članovi Udruženja navijača Crvene zvezde Trebinje čestitali su Republici Srpskoj 28. rođendan, ponoćnom bakljadom koju već tradicionalno organizuju uoči Dana Republike.

Trebinjske „Delije“ prethodno su paljenjem svijeća na spomeniku Branicioma Trebinja odali poštu borcima palim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu Republike Srpske.

 

„Reći ću vam iz inata još uvijek je srpska Sparta“ pisalo je na transparentu, kojim su - kako kažu - željeli da pošalju poruku podrške braći u Crnoj Gori u odbrani svetinja, nakon usvajanja zakona koji omogućava oduzimanje hramova i imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

„Delije su bile prve i na prvim linijama kad se branila Republika Srpska - a evo ni danas ne oklijevamo da pokažemo koliko je volimo. Naša poruka bi bila da je Republika Srpska trajna kategorija – i to nikom ne bi trebalo da smeta. Jednostavno, mi samo volimo svoje. Večeras, podržavamo i braću u Crnoj Gori u njihovoj borbi za očuvanje naših svetinja“, kazao je za Radio Trebinje predsjednik Udruženja navijača Crvene zvezde Trebinje Branislav Rupar.

 



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: