Saborci darovali najmlađeg pripadnika Vojske RS iz Nevesinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Saborci darovali najmlađeg pripadnika Vojske RS iz Nevesinja

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:09.01.2020.

Povodom useljenja u novoizgrađenu kuću najmlađeg borca Vojske RS iz Nevesinja Slađana Glogovca delegacija Opštinske boračke organizacije posjetila je juče ovu višečlanu porodicu i uručila prigodne poklone.

Boračka organizacija je aktivno učestvovala u izradnji porodičnog doma za sedmočlanu porodicu u Bijenji, a sada su članovi Predsjedništva Opštinske boračke organizacije, Odbora invalida i Odbora poginulih boraca sakupili novac za poklone kojima su dodatno obradovali Glogovce za praznične dane.

Snježan Glogovac, otac petoro djece, u redove Vojske RS stupio je sa samo 16 godina. Bio je pripadnik Druge lake i Nevesinjske brigade. Učestvovao je u svim borbenim operacijama svoje jedinice.

Iz Opštinske boračke organizacije su najavili da će svake godine povodom božićnih praznika i Dana RS provoditi akciju darivanja neke od porodica iz reda boračkih kategorija.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: