Radionica o razvoju turizma u zaštićenim područjima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radionica o razvoju turizma u zaštićenim područjima

Izvor: Radio Trebinje | Datum:28.01.2020.

U organizaciji Visoke škole za turizam i hotelijerstvo Trebinje Univerziteta u Banjaluci danas je u našem gradu počela dvodnevna radionica pod nazivom „Transfer znanja za potrebe razvoja turizma u zaštićenom području“.

Predstavnici resornog ministarstva i Univerziteta u Banjaluci održaće predavanja o mogućnostima razvoja turizma u zaštićenim područjima Srpske, značaju biljnog i životinjskog svijeta na razvoj ove vrste turizma te koliko su istorijski spomenici značajan element za razvoj turizma u zaštićenim područjima.

„Seminar je namijenjen radnicima u oblasti turizma koji će imati priliku da na predavanjima čuju najnovije pravce u kojim treba da se razvijaju turistički potencijali“, rekao je Predrag Govedarica, viši stručni saradnik za preduzetništvo, Centra za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci.

Rođeni Trebinjac, Danilo Kovač, profesor banjalučke gimnazije i asistent na Filozofskom fakultetu u Banjaluci, besjedio je na temu „Istorijski spomenici kao značajan element za razvoj turizma u zaštićenom području“, dok je o „Mogućnostima razvoja turizma u zaštićenim područjima RS“ govorio profesor Obren Gnjato.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: