Masovna hapšenja učesnika litija u Crnoj Gori (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Masovna hapšenja učesnika litija u Crnoj Gori (VIDEO)

Izvor: Agencije | Datum:31.01.2020.

Ratka Knežević, majka poslanika opozicionog Demokratskog fronta (DF) u crnogorskom parlamentu Milana Kneževića i njegov brat od strica Goran uhapšeni su rano jutros, saopštila je Uprava policije. Osim njih, uhapšeno je još 15 osoba. Kneževićeva majka puštena je nakon saslušanja.
 

Knežević je potvrdio vijest i kaže da su uhapšeni članovi DF-a u Zeti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su jutros, postupajući na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršili pretrese na 17 lokacija, saopšteno je iz Uprave policije.

- Policija je prilikom preduzimanja tih radnji pronašla i privremeno oduzela oružje u ilegalnom posjedu, pušku i dva pištolja, određenu količinu municije, sredstva komunikacije i druge stvari i predmete - saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzete stvari i predmeti biće predmet forenzičkih vještačenja.

U službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica dovedeno je 16 lica, među kojima je i R.K. (68), koja je prilikom preduzimanja službene radnje pretres stana i drugih prostorija ometala i omalovažavala službenike policije, prenijela je RTCG.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: