Obavještenje vezano o regulisanju saobraćaja na magistralnom putu M-6 09. februara 2020. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Obavještenje vezano o regulisanju saobraćaja na magistralnom putu M-6 09. februara 2020. godine

Izvor: Policijska uprava Trebinje | Datum:08.02.2020.

U nedjelju 09. februara 2020. godine saobraćaj na magistralom putu M-6, Trebinje – Ljubinje će se od 11 časova odvijati jednom saobraćajnom trakom.

Policijska uprava Trebinje obavještava sve građane i učesnike u saobraćaju da će u nedjelju, 09. februara 2020. godine biti izmjenjen režim saobraćaja na magistralnom putu M-6 Trebinje – Ljubinje.

Naime, Inicijativni odbor za organizovanje litije je po blagoslovu vladike Eparhije Zahumsko-Hercegovačke i Primorske, gospodina Dimitrija, zatražio odobrenje i asistenciju za održavanje litije čiji početak je predviđen u mjestu Mrkonjići, u 11 časova, 09. februara 2020 godine.

Saobraćaj će se odvijati jednom trakom do završetka litije.

Apelujemo na sve vozače da poštuju učesnike litije kao i naredbe policijskih službenika. Takođe, teretni saobraćaj čija ukupna masa prelazi 3,5t će biti preusmjeren na druge putne pravce kako bismo izbjegli gužvu u saobraćaju na navedenoj dionici puta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: