Obavještenje za poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Ljubinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Obavještenje za poljoprivredne proizvođače sa područja opštine Ljubinje

Izvor: Opština Nevesinje | Foto: Opština Ljubinje | Datum:14.02.2020.

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Ljubinje da je:

1. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u skladu sa uredbom o registraciji PG, pozvalo sva registrovana poljoprivedna gazdinstva da do 15.05.2020.godine izvrše obavezu redovnog godišnjeg ažuriranja podataka o usjevima/zasadima i stočnom fondu.

2. Pored ažuriranja podataka poljoprivredna gazdinstva imaju obavezu da prijave doprinose za penijsko i zdravstveno osiguranje kao i da uplate naknadu za protivgradnu zaštitu za 2019.godinu.

3. Gazdinstva koja u propisanom roku ne budu izvršila ažuriranje podataka,prijavila doprinose i uplatila naknadu za protivgradnu zaštitu dobiće pasivan status u Registru gazdinstava i Registru korisnika,što znači da neće moći ostvariti bilo kakvo pravo po osnovu Pravilnika o podsticajima do kraja tekuće godine.

4. Ažuriranje podataka se vrši u poslovnici APIF.

5. Prijava doprinosa i obračun za uplatu protivgradne zaštite se vrši u Poreskoj upravi Republike Srpske područna jedinica Ljubinje, za protivgradnu zaštitu do 10.marta,a za doprinose do 31.marta 2020.godine.

Ljubinje,14.02.2020.god.
ODSJEK ZA PRIVREDU
OPŠTINE LJUBINJE


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: