Od sutra KANDIDOVANJE INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA koji će se graditi u narednih pet godina | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Od sutra KANDIDOVANJE INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA koji će se graditi u narednih pet godina

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.02.2020.

Koordinacioni tim za izradu Srednjoročnog plana kapitalnih investicija za period 2020-2024. godina donio je odluku da sutra bude raspisan javni poziv za kandidovanje prijedloga kapitalnih projekata, te utvrdio neophodna akta za provođenje ove procedure.

Ovim strateškim dokumentom, kada bude završen i i potvrđen u Skupštini grada, biće definisano šta će od infrastrukturnih projekata, vrijednosti preko 50.000 KM, u Trebinju biti realizovano u narednih pet godina.

„Bez jasne vizije i dugoročnih planova - nema napretka. Donijeli smo odluku da sutra objavimo javni poziv koji će biti otvoren 15 dana. Nismo ništa značajnije mijenjali u odnosu na prethodni – dakle, svi koji ulažu u našem gradu, bilo da je u pitanju Grad Trebinje, javna preduzeća, javne ustanove ili privatnici – mogu da se jave na poziv da njihove projekte uvrstimo u srednjoročni plan“, kazao je nakon sastanka gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, koji je predsjedavao koordinacionom timom.

On je dodao da je veoma važno da se novi plan uskladi sa onim iz prethodnih godina – te da ono što ranije nije realizovano bude uvršteno u prioritete za naredni petogodišnji period.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: