Biološki fakultet u Beogradu i nevesinjski Srednjoškolski centar uspostavljaju saradnju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Biološki fakultet u Beogradu i nevesinjski Srednjoškolski centar uspostavljaju saradnju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:24.02.2020.

Biološki fakultet u Beogradu ponudio je nevesinjskom Srednjoškolskom centru „Aleksa Šantić“ uspostavljanje saradnje kroz organizovanje stručnih predavanja, opremanje kabineta i međusobne posjete.

Saradnju je inicirao predsjednik Udruženja Srba iz BiH dr Duško Belović koji je krajem prošle godine poslao donaciju za kabinet hemije, a ovih dana je za nevesinjski Srednjoškolski centar obezbijedio i opremu za ekonomsku grupu predmeta i nešto biološkog materijala neophodnog za izvođenje nastavog procesa.

Direktor Centra Momir Bratić kaže da je dekan Biološkog fakulteta dr Željko Tomanović iskazao spremnost da posjeti Nevesinje i održi predavanja za srednjoškolce. Predložio je i organizovanje posjete Institutu za botaniku i Botaničkoj bašti „Jevremovac“ i upoznavanje učenika sa naučnom i kulturnom zaostavštinom Josifa Pančića.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: