Crveni krst RS uručio pomoć nevesinjskoj bolnici | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crveni krst RS uručio pomoć nevesinjskoj bolnici

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:25.02.2020.

U okviru republičke akcije, Crveni krst Republike Srpske danas je nevesinjskoj Bolnici donirao posteljinu i pidžame za bolesnike.

Tim povodom Bolnicu je posjetio Generalni sekretar Crvenog krsta RS Đoko Mihajlović. On je istakao da Crveni krst svojim sredstvima finansira ovu akciju, u želji da opravda misiju postojanja, a to je zaštita ljudskih života i olakšavanje patnji.

„Bolnica u Nevesinju je među 29 ustanova, koje ovih dana planiramo obići. Tokom akcije bolnicama, zavodima i gerontološkim centrima u Srpskoj uručićemo 2000 kompleta posteljine, 500 pidžama i 100 hirurških mantila“, istakao je Mihajlović.

Ovom prilikom Mihajlović je pohvalio rukovodstvo nevesinjske Bolnice i nivo usluga, koji ova ustanova pruža.

„Dobro je poznato da u nevesinjsku bolnicu stižu pacijenti iz raznih krajeva Srpske, kao i iz regiona, te da se tu obavljaju teški hirurški zahvati. Iz tog razloga, mislim da bi sve organizacije bliske Crvenom krstu trebalo da pomognu ovakvu ustanovu i da joj olakšaju rad“, poručio je Mihajlović.

Direktor Bolnice Velibor Milivojević zahvalio se na današnjoj donaciji.

„Čast nam je i zadovoljstvo da se u sklopu projekta Crvenog krsta našla i naša ustanova. Da su na ovaj način dali doprinos, a nama potvrdu da je ono što radimo dobro i da treba da nastavimo dalje“, zaključio je Milivojević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: