BO Nevesinje: Zahvalnost i poštovanje porodicama poginulih junaka iz Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BO Nevesinje: Zahvalnost i poštovanje porodicama poginulih junaka iz Srbije

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:26.02.2020.

Predsjednik Predsjedništva Opštinske boračke organizacije Nevesinje Milan Šiljegović i predsjednik Odbora ratnih vojnih invalida Vojin Gušić posjetili su porodice poginulih boraca iz Srbije čiji su sinovi posthumno odlikovani ukazom predsjednika Republike Srpske za Mitrovdan. Obišli su i stopostotnog ratnog vojnog invalida Duška Pejaka iz Kraljeva i uručili mu prigodnu pomoć.

Predstavnici Boračke organizacije uručili su u Rumi i Subotici porodicama Slavka Vladisavljevića i Mirka Jarnevića medalje zasluga za narod– posthumna odlikovanja kojima se srpskim borcima iskazuje zahvalnost i poštovanje. Odlikovanje supruzi Kati Jernević simbolično  je predato kod Spomenika poginulih boraca u Subotici.

Obilazak porodica srpskih junaka koji su poginuli  u Odbrambeno-otadžbinskom ratu na nevesinjsko-mostarskom ratištu završen je posjetom porodice Momira Graovca u  Zrenjaninu čiji je otac učestvovao u prošlogodišnjem obilježavanju Mitrovdanskih bitaka. Nevesinjski borci se zahvaljuju na dočeku i ukazanom gostoprimstvu.

Predsjednica Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Zrenjanina Jovanka Pavlović uručila je zahvalnicu predstavnicima Boračke organizacije Nevesinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: