Direktor policije Gojko Vasić danas u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Direktor policije Gojko Vasić danas u Trebinju

Izvor: Srna | Foto: SRNA | Datum:10.12.2015.

Direktor policije Republike Srpske Gojko Vasić učestvovaće danas u Trebinju na konferenciji za novinare koja će biti održana u okviru centralne manifestacije obilježavanja Međunarodnog mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti.

Direktor policije Gojko Vasić danas u TrebinjuNa konferenciji za novinare u 10.30 časova govoriće i predsjednik Komisije za suzbijanje zloupotrebe droga u Republici Srpskoj Milan Latinović.

Organizator programa obilježavanja jeste Komisija za suzbijanje opojnih droga Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Program će biti održan u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju sa početkom u 11.00 časova. U okviru manifestacije, pripadnici MUP-a održaće tematsku taktičko-pokaznu vježbu koja je zakazana za 11.45 časova.

Biće otvorena izložba učeničkih radova u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u 11.15 časova, te održan igrokaz o temi "Opasnosti od bolesti zavisnosti", najavljeno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Obilježavanje Međunarodnog mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti počelo je 15. novembra a trajaće do 15. decembra.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: