Demanti UGIP-a na tekst Nebojše Vukanovića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti UGIP-a na tekst Nebojše Vukanovića

Izvor: UGIP Hercegovine | Datum:03.03.2020.

Na adresu Herceg RTV stigao je demanti UGIP-a na tekst Nebojše Vukanovića. Demanti prenosimo u cjelosti.

 "Dana 02.03.2020. godine na portalu http://nebojsavukanovic.info/ pod naslovom „Zavjera i prijetnje prijavljene policiji – ČEKAM VAS“, objavili ste članak i video prilog kojim ste iznijeli niz neistina i zlonamjernih tvrdnji.

UGIP HERCEGOVINA je ozbiljna organizacija građana i privrede i bavi se strateškim pitanjima od interesa za privredu i narod Hercegovine.

Na poslednjoj sjednici Upravnog Odbora UGIPA na dnevnom redu su bile teme Zaštita ugleda javnih ličnosti od laži, ucjena i skrnavljenjna svih djela koje Udruženje čini u interesu boljeg života u Hercegovini.

U saopoštenju Upravnog Odbora jasno je stavljeno do znanja da se neće dozvoliti rušenje ugleda, kako javnih ličnosti, tako i cijele Hercegovine  koju želimo podići na nivo razvijenih regija.

Dotični poslanik u javnosti opet plasira laži i podvale.

Niko na sednici UGIP - a nije spominjao metode zaštite ugleda javnih ličnosti, privrede i naroda Hercegovine od napada i izmišljotinja dotičnog poslanika kada se zna činjenica da ni Lazar Brković, a ni Ilija Tamindžija  nisu bili na sjednici UO UGIP -a jer nisu ni njegovi članovi.

Obraćamo je javnosti a samim tim i pravosudnim organima Republike Srpske da preduzmu zakonske mjere kako bi spriječili zlu namjeru daljih napada na sva dobra djela koje radi i koja će raditi UGIP.

Još jednom postavnjamo pitanje šta je cilj nedjela koje radi dotični narodni poslanik.

Takođe tražimo da  javnosti odgovori i dostavi provjerljive izvore svog finasansiranja iz kojih plaća sve svoje izgubljene sporove čiji iznosi daleko prevazilaze njegova realna primanja.

Ciljevi UGIP - a su dijametralno suprotni od ciljeva dotičnog poslanika pa nema nikakve potrebe da se brine o svojo ličnoj zaštiti od članova Udruženja , građana i privrede.

Članstvo UGIP - a ne pripada društvenom kukolju i talogu u kome dotični poslanik nosi lidersku poziciju."

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: