Posjeta rukovodstava graničnih policija Zajedničkom centru za policijsku saradnju Srbije, Crne Gore i BiH | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Posjeta rukovodstava graničnih policija Zajedničkom centru za policijsku saradnju Srbije, Crne Gore i BiH

Izvor: Dnevni avaz | Datum:11.12.2015.

Velimir Pržulj, pomoćnik direktora Granične policije Bosne i Hercegovine za operacije i organizaciju, Radiša Samardžija, načelnik Kabineta direktora GPBiH, Milenko Božović, načelnik Uprave granične policije MUP-a Srbije, Nebojša Purić, pomoćnik načelnika Odjeljenja granične policije MUP-a R. Srbije, i Vukoman Žarković, šef Odsjeka za nadzor granice MUP-a Crne Gore, posjetili su 10. decembra 2015. godine Zajednički centar za policijsku saradnju u Trebinju.

Posjeta rukovodstava graničnih policija Zajedničkom centru za policijsku saradnju Srbije, Crne Gore i BiHPolicijski službenici iz Srbije, Crne Gore i BiH upoznali su rukovodioce o aktivnostima, rezultatima i problemima s kojima se susreću u radu.

Zajednički centar za policijsku saradnju BiH, Srbije i Crne Gore osnovan je krajem marta 2014. godine. Ovaj centar omogućava agencijama za provođenje zakona bržu razmjenu informacija i efikasniji sistem identifikacije i borbe protiv prekograničnog kriminala u skladu sa standardima EU.

Smješten je u prostorijama Jedinice granične policije u Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: