Nevesinje: Udruženje MS obučavalo mlade u pisanju projektnih prijedloga | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Udruženje MS obučavalo mlade u pisanju projektnih prijedloga

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:05.03.2020.

U sklopu projekta Udruženja multiple skleroze regije Istočna Hercegovina „Zajedno za bolju budućnost“, u Društvenom centru opštine Nevesinje, održana je radionica na temu „Pisanje projektnih prijedloga“. Predavanje je održao predsjednik Udruženja Branimir Tamindžija.

̶ Moderno i na rezultatima zasnovano poslovanje je utemeljeno na projektnom djelovanju i ranije se najčešće povezivalo sa nevladinim sektorom i evropskim infrastrukturnim investicijama, a danas je projekat kao instrument planiranja, evaluacije i širenja poslovanja, prisutan u svim granama privrede  ̶  istakao je Tamindžija. On je dodao da je ovakva vrsta edukacije potrebna, prije svega mladim ljudima, kako si se aktivnije uključili u identifikaciju i rješavanje problema u lokalnoj zajednici.

̶ Važno je da mladi nauče sve komponente projektnog prijedloga, i da znaju na šta treba da obrate posebnu pažnju. Želimo da ih uputimo da steknu osnovno znanje o pisanju projekta, kako bi u budućnosti mogli realizovati svoje ideje  ̶  rekao je Tamindžija.

Na radionici mladi su imali mnogo kreativnih i korisnih ideja, od kojih će neke biti i realizovane.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: