Bileća: Počelo proljećno uređenje grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Počelo proljećno uređenje grada

Izvor: Radio Bileća | Datum:10.03.2020.

Danas je počelo proljećno uređenje drvoreda u Bileći. Radovi se izvode zbog sanitarnog uređenja, ali i zbog bezbjednosti građana.

U sklopu saradnje između Bileće i Trebinja, orezivanje stabala izvodi Javna ustanova “Ekologija i bezbjednost“ Trebinje.

„Došli smo da pomognemo oko orezivanja stabala, jer su mjere dendrohirurgije jako važne. Orezivanjem se stablu produžava vijek od 20 do 30 godina. Meni je drago što smo došli, da damo doprinos da Bileća dobije još ljepše i uređenije zelene površine“, kaže direktor Javne ustanove “Ekologija i bezbjednost“ Trebinje, Stevan Bekan. Orezivanje i uređenje stabala počelo je danas u Ulici „Kralja Aleksandra“ i trajaće naredna tri dana.

„Ovo je samo početak naše saradnje i siguran sam da ćemo tu saradnju proširiti, ne samo na orezivanje stabala nego i na pomoć u uređenju zelenih površina, kao i na ekološke projekte kako bi Bileća u narednom periodu izgledala što ljepše“, rekao je Bekan.

Menadžer opštine Bileća Mihajlo Vujović uputio je zahvalnost predstavnicima Javne ustanove “Ekologija i bezbjednost“ Trebinje i istakao da je ovo značajan doprinos za uređenje Bileće.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: