Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:11.03.2020.

Predstavnici Zavičajnog udruženja „Hercegovina“ iz Subotice uručili su Udruženju „Sunce nam je zajedničko“ novčanu donaciju za izgradnju novog dnevnog centra za djecu sa smetnjama i poteškoćama u razvoju. Osim predstavnika ZU, u Trebinje su stigli i predstavnici visokoškolskih ustanova iz Subotice, koji su u okviru akcije „Studirajte kao da ste kod kuće“ trebinjskim srednjoškolcima predstavili uslove studiranja i stanovanja u Subotici. Ovoga jutra razgovarali smo sa gostima iz Subiotice, a sa nama su bili Ranko Čuljković direktor Studentskog centra u Subotici, Dragoslav Andrić, predsjednik ZU „Hercegovina“ i Aleksandar Grubor, dekan Ekonomskog fakulteta.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Dama Fashion, Knjižara Glorija, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: