Socijalista preuzeo Elektro-Hercegovinu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Socijalista preuzeo Elektro-Hercegovinu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:14.12.2015.
Dragan Savić iz Nevesinja novi je direktor Elektro-Hercegovine AD Trebinje.

Savić je imenovan za v.d. direktora Elektro-Hercegovine kao kadar Socijalističke partije – u skladu sa dogovorom vladajuće koalicije u Republici Srpskoj o raspodjeli upravljačkih pozicija u javnim preduzećima – a umjesto dosadašnjeg direktora iz SNSD-a Vladislava Vladičića.

Na prvom predstavljanju medijima, Savić je istakao da će u svom mandatu nastojati da održi dosadašnji trend dobrih poslovnih rezultata javnog preduzeća.

Savić je ranije bio direktor tekstilnog kombinata „Javor tekstil“ iz Nevesinja.

Nebojša Milivojević, predsjednik Nadzornog odbora Elektro-Hercegovine istakao je da se preduzeće može pohvaliti dobrim poslovnim rezultatima u 2015. godini.

„Distributivni gubici za prvih 11 mjeseci iznose 10,19 % a vjerujem da će na kraju godine ostati ispod 11 %. Procenat naplate je skoro 99 %, što je izuzetno visoko, s obzirom na privrednom okruženje i standard građana“, naglasio je Milivojević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: