Izolacija u Hrvatskoj u trajanju od 14 dana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Izolacija u Hrvatskoj u trajanju od 14 dana

Izvor: RTRS | Datum:15.03.2020.

Državljani BiH koji uđu na područje Hrvatske moraju 14 dana da borave u izolaciji ukoliko ne namjeravaju da nastave putovanje u druge zemlje, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na svim graničnim prelazima u BiH zbog predostrožnosti od širenja koronavirusa pojačana je kontrola putnika i robe, te su tokom dana moguća duža čekanja na prelazak granice.

Zatvoreni su granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik /na području BiH granični prelaz Zvornik/ i granični prelaz Brasina - željeznička stanica u unutrašnjosti područja Srbije /na području BiH granični prelaz Zvornik - željeznički granični prelaz/, u nadležnosti Jedinice granične policije Zvornik, granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj /na području graničnog prelaza Mokronozi/ i Most u Carevu Polju /na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac/, u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad.

Za saobraćaj je zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Jamena - skelski granični prelaz /na području BiH granični prelaz Donje Crnjelovo/ u nadležnosti Jedinice granične policije Bijeljina.

Granična policija Crne Gore zatvorila je granične prelaze Šćepan Polje-Hum i Šule-Vitine.

Zbog izgradnje novog graničnog prelaza obustavljen je saobraćaj na graničnom prelazu Deleuša-Vraćenovići između BiH i Crne Gore, a iz bezbjednosnih razloga i dalje je na snazi obustava saobraćaja za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja između BiH i Hrvatske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: