Ljubinje, Berkovići: Nema zaraženih osoba, preduzete preventivne mjere | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljubinje, Berkovići: Nema zaraženih osoba, preduzete preventivne mjere

Izvor: SRNA | Datum:15.03.2020.

Na području opštine Ljubinje nema zaraženih lica virusom korona, kao ni sumnjivih lica koja se nalaze pod nadzorom, a preduzete su sve mjere prevencije, rekao je Srni načelnik ove opštine Darko Krunić.

Krunić je rekao da su na području Ljubinja danas dezinfikovane gradske ulice i javne površine, a izdata je i naredba o skraćenju radnog vremena trgovačkih radnji i ugostiteljskih objekata, kao i zabrani rada diskoteka i dječijih igraonica.

Načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović rekao je Srni da na području ove opštine nema zaraženih lica virusom korona kao ni sumnjivih lica koja se nalaze pod nadzorom.

Načelnik Berkovića danas je s ciljem sprovođenja mjera i suzbijanja zaraznih bolesti te zaštite i spasavanja stanovništva, donio mjere koje se tiču zabrane javnog okupljanja, zabrane rada Javne ustanove "Berkovići sport" i dječijeg vrtića, kao i ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata, trgovačkih i zanatskih radnji i sportskih kladionica.

"Osobe koje su doputovale iz inostranstva treba da se odmah jave Domu zdravlja `Dr Milenko Muratović` Berkovići pozivom na brojeve 059/860-117 i 065/849-965", navedeno je na sajtu opštine Berkovići.

Svim građanima opštine Berkovići preporučeno je da preduzmu sve potrebne sanitarno-higijenske mjere u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: