Nevesinje - Obavještenje: Banjsko i klimatsko liječenje za 2020. godinu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje - Obavještenje: Banjsko i klimatsko liječenje za 2020. godinu

Izvor: Opština Nevesinje | Foto: Opština Nevesinje | Datum:16.03.2020.

OBAVJEŠTAVAJU SE RATNI VOJNI INVALIDI OD  I  DO X KATEGORIJE I ČLANOVI PORODICA POGINULIH BORACA DA JE OBJAVLJEN JAVNI POZIV  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA BANJSKO I KLIMATSKO LIJEČENJE  ZA 2020. GODINU.

U JAVNOM POZIVU UTVRĐENI  SU KRITERIJUMI ZA PRIJAVLJIVANJE , POSTUPAK IZBORA KORISNIKA, TROŠKOVI I VREMENSKI ROK ZA REALIZACIJU PROJEKTA.JAVNI POZIV JE OBJAVLJEN  NA OGLASNOJ TABLI OPŠTINE NEVESINJE  17.03.2020. GODINE.

 PROJEKTOM BANJSKE REHBILITACIJE  RVI I ČLANOVA PORODICA POGINULIH BORACA ODBRAMBENO-OTADŽBINSKOG RATA REPUBLIKE SRPSKE ZA 2019. GODINU, ZA OPŠTINU NEVESINJE PLANIRANA JE BANJSKA REHABILITACIJA ZA 10 KORISNIKA.

PRAVO NA BANJSKU REHABILITACIJU PO OVOM JAVNOM POZIVU I KRITERIJIMA NEMAJU LICA KOJA SU TO PRAVO KORISTILA PO PROJEKTU BANJSKE REHABILITACIJE MINISTARSTVA U PROTEKLE TRI GODINE, KAO I RVI-AMPUTIRCI I PARAPLEGIČARI KOJI SU BANJSKU REHABILITACIJU KORISTILI PUTEM FONDA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA REPUBLIKE SRPSKE U ISTTOM PERIODU, U SKLADU SA PRAVILNIKOM FONDA.

ROK ZA PODNOŠENJE PISMENOG ZAHTJEVA SA TRAŽENOM DOKUMENTACIJOM JE 15 DANA OD DANA OBJAVLJIVANJA JAVNOG POZIVA NA OGLASNOJ TABLI OPŠTINE.

ZAHTJEV SE PODNOSI ODJELJENJU ZA OPŠTU UPRAVU.

OBRAZAC ZAHTJEVA MOŽE SE PREUZETI U ŠALTER SALI OPŠTINE.

KONTAKT TELEFON ZA DODATNE INFORMACIJE  I PRAVNU POMOĆ:059/610-339.

 

 

 

                  ODJELJENJE ZA OPŠTU UPRAVU


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: