Popisani svi putnici koji su došli u grad | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Popisani svi putnici koji su došli u grad

Izvor: SRNA | Datum:17.03.2020.

Svi putnici koji su u protekla dva dana autobusima došli u Trebinje popisani su iz preventivnog razloga, s obzirom na činjenicu da, uglavnom, dolaze iz mjesta koja se smatraju žarištem virusa korona, saopšteno je jutros iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

U autobusima su bili, uglavnom, studenti iz Banjaluke, Beograda i Novog Sada, koje su radnici ustanove "Ekologija i bezbjednost" popisali i dali im uputstva o ponašanju.

Putnicima je napomenuto da je neophodno da se samoizoluju 14 dana, te da, ukoliko primijete neki od simptoma - povišenu temperaturu, kašalj ili otežano disanje, odmah kontaktiraju Higijensko-epidemiološku službu Doma zdravlja /059/240-693/ ili epidemiologa /066/222-819/, od kojih će dobiti dalja uputstva.

Svim prevoznicima naglašeno je da, po dolasku na područje grada Trebinja, ne smiju ostavljati putnike, a da oni prethodno nisu popisani i dobili uputstva o daljem ponašanju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: