Ćurić sa predstavnicima banaka – Pronaći rješenje za isplatu penzija, ali i otplatu kredita za fizička lica | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić sa predstavnicima banaka – Pronaći rješenje za isplatu penzija, ali i otplatu kredita za fizička lica

Izvor: Grad Trebinje | Datum:25.03.2020.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić razgovarao je danas sa predstavnicima poslovnih banaka sa područja našeg grada, kako bi se pronašlo rješenje za isplatu penzija penzionerima starijim od 65 godina, ukoliko zabrana njihovog kretanja potraje duže od predviđenog roka.

Ćurić je rekao da je sa predstavnicima banaka razgovarao o martovskoj penziji, koja treba da bude isplaćena u aprilu.

„Ovo je preventivni sastanak da, ukoliko se produži zabrana kretanja licima starijim od 65 godina, naši sugrađani iz te kategorije ne bi došli u situaciju da ne mogu da podignu svoje penzije“, kazao je Ćurić.

On je dodao da je dogovoreno da banke svoj prijedlog dostave do kraja marta, kako bi pravovremeno mogli da reaguju.

Sa predstavnicima poslovnih banaka Ćurić je razgovarao i o otplati kredita od strane fizičkih lica.

„Predstavnici banaka su mi prenijeli da ona fizička lica koja redovno  primaju plate nemaju potrebu da se obraćaju bankama, dok oni koji su, uslijed pandemije novog virusa korona, ostali bez redovne plate, mogu da se obrate banci kako bi dogovorili zajedničko rješenje na obostrano zadovoljstvo“, naveo je Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: