Foča: Klincograd organizovao podjelu paketića za 100 mališana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Klincograd organizovao podjelu paketića za 100 mališana

Izvor: Radio Foča | Foto: Photo Dejo | Datum:26.12.2015.

Centar za druženje i igru sa djecom „Klincograd“ organizovao je podjelu novogodišnjih poklon paketića za 100 mališana u Konobi „Zlatna dunja“. Paketiće za mališane obezbijedili su njihovi roditelji a za organizaciju zabavnog programa pobrinuli su se vaspitači iz Klincograda.

klincograd-2-650x432Pored tradicionalnog Deda Mraza koji je djeci donio veliku radost, atmosferu su upotpunili poznati likovi iz omiljenih dječijih crtanih filmova.

Mališani su poželjeli da im Deda Mraz donese igračke i  slatkiše, a Nova godina zdravlja sreće i radosti. Poželjeli su svojim batama, sekama i drugarima srećnu Novu godinu i nastavak druženja i srećnog djetinjstva u klincograd-1-650x432

Ove godine Klincograd je uveo novinu u manifestaciju podjele paketića, upriličili su druženje sa poznatim likovima iz omiljenih dječijih crtanih filmova. To je mališane oduševilo, a likovi Ana i Elza iz crtaća Snježno kraljevstvo imali su za cilj da promovišu porodične vrijednosti, kaže Zvjezdana Kulić, vaspitač u Klincogradu: „Na ovaj način željeli smo da promovišemo porodične vrijednosti koje su, po nama, najznačajnije za svako dijete, a ovaj crtani film govori upravo o tome. Djeca su bila oduševljena tom novinom, a Deda Mraz  je dao pečat na ovu manifestaciju“, kaže Kulićeva.

Još jedna uspješna godina je iza Dječije igraonice Klincograd. Mališani su učestvovali na svim dječijim manifestacijama u našem gradu, te organizovali svoje priredbe i radionice: „Zadovoljni smo godinom koja je iza nas, napretkom djece koji postižemo, radi se u kontinuitetu, po vremenskim etapama. Naša djeca su učestvovala na Dječijem maskembalu, Konferenciji beba, pravili su priredbe za svoje roditelje, a učestvovali su i na mnogim radionicama“, zaključuje Kulićeva.

Kulićeva dodaje da je, pored svega ovoga, za vaspitače iz Klincograda najbitnije vaspitanje i pravilno odrastanje djece.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: