Narodna biblioteka – Počelo izvođenje nastave engleskog jezika preko interneta, besplatne usluge za učenike i studente | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Narodna biblioteka – Počelo izvođenje nastave engleskog jezika preko interneta, besplatne usluge za učenike i studente

Datum:30.03.2020.

Trebinjska Narodna biblioteka nastavu iz enegleskog jezika nastaviće putem interneta, što će značajno doprinijeti da polaznicima ovog kursa redovno slušaju časove.

U trebinjskoj biblioteci kažu da su se na ovaj vid nastave odlučili u interesu polaznika s obzirom na to da su, uslijed pandemije novog virusa korona, sredinom marta zaustavljeni redovni časovi u prostorijama ove ustanove.

Iz Narodne biblioteke su naveli da su za te potrebe svim polaznicima koji nemaju računarsku opremu stavili na raspolaganje opremu iz Američkog kutka, koji đeluje u ovkiru ove ustanove.

U biblioteci od danas pružaju i besplatnu uslugu skeniranja dijela literature, koja je pojedincima neophodna za pisanje maturskog, diplomskog, stručnog ili master rada.

Svi oni kojima je neophodna literatura treba da se obrate putem imejla: [email protected].

Ova usluga biće na raspolaganju našim sugrađanima sve dok Narodna biblioteka ponovo ne počne da pruža usluge korosnicima u svom objektu u Njegoševoj ulici, odnodno po okončanju vanredne situacije u Republici Srpskoj

Narodna biblioteka Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: