Višegrad: Humanitarne aktivnosti obavljati u skladu sa preporukama nadležnih | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Višegrad: Humanitarne aktivnosti obavljati u skladu sa preporukama nadležnih

Izvor: SRNA | Datum:03.04.2020.

Opštinski Štab za vanredne situacije u Višegradu pozvao je sve koji obavljaju humanitarne aktivnosti da to rade u skladu sa odlukama ovog tijela kako bi se ispoštovale propisane mjere zaštite od virusa korona.


Iz Štaba napominju da se za vrijeme trajanja epidemije virusa korona ne preporučuje djelovanje i promocija političkih stranaka, jer to može ugroziti javno zdravlje.

Na današnjoj sjednici Štaba naglašeno je da se od fizičkih i pravnih lica zahtijeva da se u svrhu prevencije bolesti i zaštite građana poštuju mjere koje propisuju republički i opštinski štabovi.

"Postupci koji ugrožavaju javno zdravlje i dovode u pitanje mjere koje donosi opštinski Štab za vanredne situacije, nisu dozvoljeni, a sve radnje, uključujući i humanitarne aktivnosti, moraju se odvijati u skladu sa utvrđenim pravilima, jer svako odstupanje može imati nesagledive posledice", ističu iz opštinskog Štaba.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: