Nevesinje: Devetogodišnji Danilo Kljakić poletarac godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Devetogodišnji Danilo Kljakić poletarac godine

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:29.12.2015.
Učenik trećeg razreda Osnovne škole „Risto Proroković“ Danilo Kljakić  dobitnik je ovogodišnjeg priznanja Radio Nevesinja „Poletarac godine“.

Devetogodišnji dječak  se našao u neobičnoj ulozi da kao najstariji od petoro braće pomaže roditeljima u podizanju porodice. Ljubavi i sloge u ovoj porodičnoj družini je na pretek, posebno od prije osam mjeseci kada su dobili još jednog člana.

Radost i osmjehe  koji krase ovu porodicu Radio Nevesinje je  nagradio prigodnim  novogodišnjim poklonima, a Danilu je uručeno  i priznanje „Poletarac godine“.  Vesela družina je posjetila Redakciju, a mališani su se „okušali“ i u ulozi voditelja.

Direktor ove javne ustanove Dragomir Grahovac  naglašava da je priznanje  „Poletarac godine“ namijenjeno  najmlađim sugrađanima koji se talentom, trudom ili vještinom razlikuju od svojih vršnjaka. Naglašava da je  cilj  da  se skrene pažnja široj javnosti  da se na drugačiji način odnosi prema stvaralaštvu i ulozi mladog čovjeka u društvu.

Dodaje da je naziv priznanja „Poletarac“ asocijacija na kultnu tv seriju Televizije Beograd posvećenu najmlađem auditorijumu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: