Sinikalni centar Trebinje o protestu protiv donošenja Zakona o radu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sinikalni centar Trebinje o protestu protiv donošenja Zakona o radu

Datum:30.12.2015.

Regionalni Sindikalni centar Trebinje obavještava javnost Istočne Hercegovine da su radnici - sindikalni predstavnici Sindikalnih organizacija Saveza Sindikata Republike Srpske iz Istočne Hercegovine učestvovali na protestu protiv donošenja novog Zakona o radu u Banja Luci 28. decembra 2015. godine u kapacitetu koji je planiran i dogovorenu pripremi protesta.

protesti-rs-sindikat-banja-luka-658x439Takođe Sindikalni centar Trebinje obavještava građane Istočne Hercegovine da su radnici i sindikalni aktivisti za vrijeme pripreme za odlazak na protest bili izloženi neviđenim pritiscima i ucjenama od strane nosioca republičke vlasti da odustanu od protesta i sve sa ciljem da razbiju opravdan radnički bunt i odlučnost da se bore za svoja prava.

Regionalni sindikalni centar Trebinje se zahvaljuje svim radnicima - svojim članovima koji sa gnušanjem odbijaju metode diktature i autokratskog ponašanja onih koji misle da su Bogom dani za sva vremena a ne znajući da su samo tren za istoriju.

Regionalni sindikalni centar Trebinje stabilno i sa još većom odlučnošću nastavlja sa svojim aktivnostima i borbom za što veći stepen ostvarenja radničkih prava svojih članova kao i radnika Istočne Hercegovine, i istovremeno poručujemo svima koji čine nečasne radnje i pribjegavaju autokratskim metodama da "kome snaga leži u topuzu - tragovi mu smrde nečovještvom"


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: