Zavičajni klub Bilećana u Srbiji donirao 110 paketa pomoći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zavičajni klub Bilećana u Srbiji donirao 110 paketa pomoći

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:14.04.2020.

Zavičajni klub Bilećana u Srbiji donirao je 110 humanitarnih paketa osnovnih životnih namirnica za najugroženije stanovnike u ovoj opštini koji su im danas podijeljeni.


Članovi Zavičajnog udruženja Bilećana u Srbiji obezbijedili su 39 prehrambeno-higijenskih paketa za porodice djece sa poteškoćama u razvoju, 61 paket za penzionere i 10 paketa za članove Boračke organizacije opštine Bileća.

Direktor Centra za socijalni rad u Bileći Branka Radmilović zahvalila je Zavičajnom klubu Bilećana u Srbiji koji su donirali ove prehrambeno-higijenske proizvode socijalno ugroženim.

"Svaka pomoć je dobrodošla, zato što mi ovih dana nastojimo da što više socijalno ugroženog stanovništva obiđemo i putem sredstava opštine ili donacija dodijelimo im pomoć", rekla je Radmilovićeva.

Predsjednik Udruženja penzionera u Bileći Milan Vujović, kojima je posredstvom ove akcije dodijeljen 61 paket, istakao je da će ova pomoć bilećkim penzionerima značiti mnogo jer je mnogo njih ugroženo i ne mogu da podmire ni najosnovnije potrebe.

Predsjednik ratnih-vojnih invalida Boračke organizacije opštine Bileća Željko Ivković zahvalio je Zavičajnom klubu Bilećana iz Srbije na donaciji.

"Svjesni smo da su i sami u velikim problemima tokom ove nesreće koja je zadesila narod na ovim prostorima, time smo više i zahvalni. Uprkos svim problemima, znamo koliko ima ugroženih i u Beogradu i u cijeloj Srbiji, oni su ipak našli za shodno da nam pomognu. U ime svih boraca iz Bileće i članova Boračke organizacije neizmijerno im se i od srca zahvaljujem", rekao je Ivković novinarima. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: