Osobe iz radnog okruženja prethodno potvrđenih slučajeva iz Trebinja negativne | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Osobe iz radnog okruženja prethodno potvrđenih slučajeva iz Trebinja negativne

Datum:22.04.2020.

Od posljednjeg izvještaja, na području grada Trebinja potvrđena su dva nova slučaja infekcije virusom korona, čime je broj potvrđenih slučajeva porastao na 19. Radi se o osobama koje su se nalazile u izolaciji, a bliski su porodični kontakti prethodno potvrđenih slučajeva, saopšteno je iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

Sve testirane osobe iz radnog okruženja prethodno potvrđenih slučajeva su negativne na novi virus korona, što je ohrabrujuće, i još jednom pokazuje značaj poštovanja preporučenih mjera zaštite od infekcije.

Tokom prethodna 24 časa osam osoba je izašlo iz zdravstvenog nadzora. Broj osoba pod nadzorom u ovom trenutku je 124, dok je nadzor završen nad 434 naša sugrađanina.

S obzirom na to da je, u cilju zaštite zdravlja svojih korisnika, Dom za stara lica Trebinje počeo sa karantinskim oblikom rada, tokom jučerašnjeg dana na novi korona virus testirano je 10 zaposlenih iz ove ustanove, koji će, nakon dobijenih rezultata testiranja, 14 dana provesti živeći i radeći u Domu za stara lica.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: