Cvijanovićeva odlikovanje i zahvalnice pripadnicima odreda oružanih snaga Rusije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Cvijanovićeva odlikovanje i zahvalnice pripadnicima odreda oružanih snaga Rusije

Izvor: Srna | Datum:23.04.2020.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uručila je danas u Istočnom Sarajevu odlikovanje i zahvalnice pripadnicima odreda oružanih snaga Rusije koji je u Republiku Srpsku došao na poziv najviših zvaničnika Srpske, s ciljem pružanja pomoći u borbi protiv pandemije izazvane novim virusom korona.


Cvijanovićeva je odlikovala Medaljom zasluga za narod komandanta odreda pukovnika Maksima Petroviča Sologubova za izuzetan doprinos u pružanju podrške i medicinske pomoći u borbi protiv pandemije Kovida-19, kao i učvršćenju saradnje Rusije i Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Kao izraz neizmjerne zahvalnosti, poštovanja i nesebične podrške Republici Srpskoj, Cvijanovićeva je uručila stručnom timu iz Rusije 23 zahvalnice "Amblem Republike Srpske".

Uručivanju odlikovanja i zahvalnica u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovao je ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: