Nevesinje: Opštinski štab za vanredne situacije usaglasio akte sa republičkim štabom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Opštinski štab za vanredne situacije usaglasio akte sa republičkim štabom

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:28.04.2020.

Opštinski Štab za vanredne situacije usaglasio je danas više akata sa zaključcima Republičkog štaba o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona.

Trgovačkim radnjama, benzinskim pumpama, apotekama i drugim poslovnim subjektima koji su do sada radili od 7 do 18 časova radnim danom se dozvoljava rad do 19 časova.

Ugostiteljski objekti mogu vršiti dostavu i šaltersku prodaju hrane i pića, bez mogućnosti usluživanja i konzumiranja unutar i ispred ugostiteljskog objekta. Ugostiteljima se dozvoljava pružanje usluga smještaja. Šalter sala u opštini Nevesinje od ponedjeljka do petka radiće od 7 do 15 časova.

Stočna pijaca na Odžaku počinje sa radom 3. maja uz kontrolisani broj korisnika, poštovanje distance od dva metra i obavezno nošenje maski i rukavica.

Buticima i salonima namještaja dozvoljava se rad od 2. maja. Sve mjere važe do 11. maja.

Na današnjem sastanku opštinskog Štaba za vanredne situacije usvojen je zaključak kojim se izričito zabranjuje paljenje prvomajskih logorskih vatri.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: