Đoković počinje projekat "Samosavladavanje" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Đoković počinje projekat "Samosavladavanje"

Izvor: RTRS | Datum:29.04.2020.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković iskoristio je pauzu uzrokovanu pandemijom koronavirusa da, osim promjene frizure, utiče i na svoje pratioce na društvenim mrežama.

Đoković će od danas početi da radi na projektu "Samosavladavanje", koji će držati na društvenoj mreži Instagram.

Đoković je objavio da će svake srijede sa prijateljem Šervinom Džafarijehom razgovarati o različitim temama, kako bi pokušali da poboljšaju opšte zdravlje ljudi.

- Projekat 'Samosavladavanja' počinje u 17:30 časova. Sagovornik će mi biti Šervin. Jednom nedeljno ćemo razgovarati o opštem zdravlju i mogućnostima kojim pojedinac raspolaže kako bi svakim danom živio najbolju moguću verziju sebe - objavio je Đoković na Instagramu.

Njih dvojica će se, kao i prije nedjelju dana, uključivati u "lajv" na ovoj društvenoj mreži.

- Radujem se onome što slijedi jer će se puno korisnih informacija dijeliti. Nadam se da će svako od nas uživati i ponešto korisno izvući za sebe i okolinu. Živjeli - navodi Đoković.

Novak i Šervin su dugodišnji prijatelji i, kako je srpski as otkrio u prethodnom javljanju uživo, odnedavno sarađuju "na sportskoj ishrani, blagostanju i kako u potpunosti poboljšati naše iskustvo kao ljudskih bića".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: