Demanti na klevete Nebojše Vukanovića (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti na klevete Nebojše Vukanovića (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:30.04.2020.

Zahtjev za ispravkom teksta u skladu sa zakonom o zaštiti od klevete.

Na neprofesionalan način juče si 29.04.2020. godine na tvom blogu na web adresi: http://nebojsavukanovic.info/gdje-bacate-novce-pitanja-za-upravu-het-a/ objavio tekst i iznio veliku količinu neistina iliti laži na moj račun.

Ono što radiš Nebojša Vukanoviću već dugi niz godina protiv mene i moje porodice, je vrhunac neprofesionalizma, propagande, primitivizma i beščašća. Pokušavaš preko svog bloga da budeš, kako ti kažeš, nekakav "korektor društva". Smiješan si, lažeš ko' malo dijete, radiš na samopromociji i skupljaš jeftine političke poene.
Ovaj tekst koji si objavio i video snimio, po objektivnom shvatanju morala ima uvrjedljiv karakter, vrijeđa čast, ugled i dostojanstvo mene i moje porodice.

Krajnje je nečasno i neljudski pričati da sam prije par dana imao udes u Lastvi, neko je negdje to čuo juče slušajući tvoje laži, pa pozvao moje roditelje da pita kako sam?! Pa su mi roditelji zbog tebe doživili šok i veoma se prepali, srami se, stare i nemoćne ljude ovako prepadaš. Za tvoju informaciju, vidim da brineš, Bogu hvala ja sam odlično, zdrav i nikad u boljoj formi.

Tražim od tebe Nebojša Vukanoviću, da ukloniš vijest sa tvog portaloida, izostaviš me iz svog videa, tražim da ovaj demanti objaviš u cijelosti bez prepravki i dodavanja na portalu kog uređuješ i kog si vlasnik na adresi www.nebojsavukanovic.info

* Tražim od tebe da objaviš ovaj demanti jer ću u suprotnom da podnesem tužbu protiv tebe.

Nisam imao udes sa "Škodom Oktaviom" takođe nisam imao udes sa "Škodom SuperB". Imaš uviđaj u stanici policije od udesa sa "Škodom SuperB", pa vidi ko je upravljao istom. Na moj račun nikada pa ni u februaru, martu i aprilu Het - nije prebacivao nikakav novac.
Medijski linč koji vršiš nečasno i nepošteno prema meni i prema nekoliko ljudi je krajnje bezobrazan i podao.
Još jednom želim da izrazim gađenje i prezir prema svima lažima, podvalama i podmetanjima koje svakodnevno pišeš protiv mene na svom portaloidu.
U nekoliko navrata sam mislio da te pozovem na kafu i sok, da me posjetiš u Herceg televiziji, da me pitaš sve šta te interesuje, o Herceg televiziji i o meni, a da ti ja dam odgovore, da ne lupetaš ovakve neistine. Ali nisi dostojan kafe sa mnom, čovjek koji napada patrijarha - crkvu, vladike - crkvu, predsjednike, premijere i druge neistomišljenike nije dostojan da bude u mom društvu. Ako se nekada popraviš možda ti dam šansu, ljudski je praštati.

Mnogo neistinitih tekstova si napisao i u njima pomenuo mene, bilo mi je priznajem često smiješno, ali počeo si da prelaziš sve granice i pišeš-pričaš neistine, da sam te tužio za svaki tekst koji si napisao o meni, možda bih sada bio suvlasnik "Škode" u Češkoj Republici. Ali, evo sada ću da počnem, sav novac koji dobijem tužbama protiv tebe ću da doniram socijalno ugroženim licima i uvijek da ti javim kod koga je i koliko novca završilo. Ipak je to bio tvoj novac, ali si ga izgubio, nije lijepo pričati neistine!

Za kraj još nešto, SRAM TE BILO!

*Rok za objavu demanta je 7 dana od danas, ukoliko ne postupiš po ovome, još jednom napominjem, zatražiću pravdu za mene i porodicu putem nadležnih institucija.


Đorđe Bjelaković
Trebinje 30.4.2020. godine.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: