Donacija u materijalu za šivenje maski stigla i u tri ustanove | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Donacija u materijalu za šivenje maski stigla i u tri ustanove

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.05.2020.

Članovi Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebema „Sunce nam je zajedničko“ iz našeg grada podijelili su danas pakate materijala za šivenje maski ustanovama koje su u vrijeme pandemije sa njima uključene u izradu ove neophodne zaštitne opreme.

Materijal su dobili radnici Centra za informisanje i obrazovanje, Centra srednjih škola i Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški“, koji će i u narednom periodu nastaviti šivenje maski za potrebe građana i službi angažovanih na prevenciji i suzbijanju širenja infekcije novim virusom korona.

Udruženje „Sunce nam je zajedničko“ obezbijedilo je materijal za šivanje maski zahvaljujući saradnji sa Gradom Trebinje i organizacijom Catholic Relief Services ( CRS) u okviru USAID-ovog projekta „PRO-Budućnost“, a dio ove donacije podijelili su ustanovama sa kojima su na istom zadatku.

Članovi ovog udruženja kažu da su već proizveli i distribuirali oko 4.000 komada zaštitnih maski.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: