KOMENTAR: Niko ne smije na crtu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KOMENTAR: Niko ne smije na crtu

Izvor: Portal: Opcija.net | Datum:08.05.2020.

Na glasanje ćemo 4.oktobra. A kampanja je uveliko počela. Po prvim najavama u Trebinju će biti vrlo zanimljivo, naročito u opozicionim redovima. Tamo imamo nekoliko kandidata za političkog lidera – ali niko ne bi u trku za gradonačelnika.

Sebe su kao neprikosnovene vođe opozicionog bloka prepoznali narodni poslanik Nebojša Vukanović i privrednik Rodoljub Drašković. Obojica su se javno ponudili da budu na čelu pokreta koji će rušiti vlast. Ipak jedan će morati da čeka drugi krug.

Hoće li to biti hercegovački knez? Jer ako je suditi po Vukanovićevim izjavama on je mnogo ozbiljniji politički lider od Draškovića i ima daleko veće šanse. Vukanović danima poručuje knezu da mu je najpametnije da popusti, prikloni se njegovim idejama i prizna ga kao najuticajnijeg i najpopularnijeg političara u Hercegovini. Samim tim i kao lidera.

Hoće li Draškovićev ego moći da proguta Vukana kao šefa? Naročito nakon niza međusobnih uvreda i optužbi. Nije zaboravio knez da ga je Vukanović u skupštini javno više puta nazivao tajkunom, ološem, lažovom..

Nije ni Vukanović da ga je Drašković optužio za reketiranje.

Hoće li knez pred poslanikom skinuti krunu, ili će se narodni poslanik pokloniti knezu? Sve su prilike da će opozicija ovoga puta u dvije kolone protiv široke koalicije predvođene SNSD-om.

Jedan od njihovih kandidata postaće nebitan. Uskoro ćemo saznati koji.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: