Vlada RS: 260 000 KM pomoći organizacijama invalida RS; U Trebinju će oko 130 porodica djece, omladine i osoba sa invaliditetom dobiti pakete pomoći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vlada RS: 260 000 KM pomoći organizacijama invalida RS; U Trebinju će oko 130 porodica djece, omladine i osoba sa invaliditetom dobiti pakete pomoći

Izvor: Herceg TV | Datum:10.05.2020.

Na prijedlog Republičkog Štaba za vanredne situacije, Vlada republike Srepske je odobrila 260 000 KM za pomoć organizacijama invalida Republike Srpske. Sredstva su namjenjena za ublažavanje posljedica izazvanih virusom korona.

Ova sredstva su već na računu Koordinacionog odbora organizacija invalida Republike Srpske i ista će biti iskorištena za kupovinu oko 3000 paketa pomoći za porodice djece i omladine sa invaliditetom, kao i za ostale kategorije invalida. Vrijednost paketa je 90KM.

U Trebinju će oko 130 porodica djece i omladine sa invaliditetom dobiti ove pakete. Distribucija ovih paketa je planirana za narednih 5 do 10 dana. 

Roditelji djece sa poteškoćama u razvoju i organizacije osoba sa invaliditetom izražavaju veliku zahvalnost Vladi na značajnoj pomoći, podršci u razumijevanju!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: