Opština Nevesinje sa prvom grupom studenata potpisala ugovore o stipendiranju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Opština Nevesinje sa prvom grupom studenata potpisala ugovore o stipendiranju

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:12.05.2020.

U Velikoj sali opštine Nevesinje danas su potpisani ugovori sa prvom grupom studenata koji su ostvarili pravo na studentsku stipendiju iz budžeta opštine Nevesinje za školsku 2019/2020. godinu. Danas su ugovore potpisala 23 studenta koji imaju otvoren račun kod Unikredit banke a.d. Banja Luka, dok će ostali korisnici opštinske stipendije ugovor potpisati u naredna dva dana.

Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović rekao je da opština Nevesinje u ovoj školskoj godini stipendira 156 studenata i da će za stipendije iz opštinskog budžeta biti izdvojeno 160.000 KM.

On je dodao da će svi studenti koji su ostvarili pravo na opštinsku stipendiju primati po 100 KM, a za tri studenta koji su đaci generacije predviđena je mjesečna stipendija od 150 KM.

Sutra i u četvrtak, 14. maja najavljeno je potpisivanje ugovora sa studentima koji imaju otvorene račune u NLB i Adiko banci.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: