Mladi u Nevesinju pisali projekte za razvoj svoje zajednice | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mladi u Nevesinju pisali projekte za razvoj svoje zajednice

Izvor: Omladinska banka Nevesinje | Datum:22.05.2020.

Od ukupno 10 prijavljenih projekata u Nevesinju biće realizovano pet sa najvećim brojem glasova


Nevesinje, 22.5.2020. Omladinska banka Nevesinje pokrenula je kampanju glasanja za sve prijave pristigle na Poziv za društvene projekte i mikrobiznise mladih 2020. Mladi u Nevesinju koji žele nešto da promijene u svojoj zajednici imali su priliku da prepoznaju problem u opštini Nevesinje, te napišu i prijave projekat kojim će riješiti uočeni problem. Omladinska banka, osim projekata, nudi pomoć i mladima koji žele da pokrenu svoje mikrobiznise. Poziv je bio otvoren do 30.4.2020. godine za sve mlade od 17 do 35 godina.
Ove godine je Odbor Omladinske banke Nevesinje, nakon mentorisanja, odobrio svih 10 projekata i jedan mikrobiznis, koji su se prijavili na vrijeme.
Rekonstrukcija košarkaškog igrališta, unaprijeđenje uslova za rad udruženja za djecu i omladinu sa poteškoćama “Moja nada”, razvoj futsala, sanacija i adaptacija površine za rekreaciju i masovni sport na otvorenom prostoru, street workout teren na Gvozdu, promocija odgovornog vlasništva i odgoja pasa, IT seminar za mlade samo su neki od prijavljenih projekata.
Mladi, odnosno zajednica, odlučuju o tome koji projekti i mikrobiznisi će biti realizovani tako što će do 27. maja dati glas za jedan ili više prijavljenih projekata i mikrobiznisa. Proces glasanja je u toku, a za projekte mogu glasati svi koji su se prethodno registrovali na sajtu lonac.pro koji je ujedno i platforma za prijavu i pisanje projekata i mikrobiznisa. Pobjeđuju projekti sa najvećim brojem glasova, u okviru raspoloživog fonda - ukupno njih pet, a za finansiranje je obavezno minimalno 50 glasova.
Prijavljeni projekti u Nevesinju nalaze se na linku - https://bit.ly/3cV2YAd   
Prijavljeni mikrobiznis je na linku: https://bit.ly/3cRgept  
Uputstvo za glasanje za projekte, odnosno najprije za registraciju na sajtu www.lonac.pro  a zatim i glasanje nalazi se na linku: https://bit.ly/2ASrfc0 
Uputstvo za glasanje za mikrobiznise, odnosno najprije za registraciju na sajtu www.lonac.pro  a zatim i glasanje za mikrobiznise nalazi se na linku: https://bit.ly/2LPcsRJ 
Glasanje traje do 27.05.2020. godine (do 14 sati).
Pozivamo vas da odvojite dio svog vremena i glasate za projekte mladih u Nevesinju.


Kontakt za više informacija:
Marina Bogdanović
Koordinator Omladinske banke Nevesinje
[email protected] , 065 313 843
facebook stranica Omladinske banke Nevesinje: www.facebook.com/obnevesinje/ 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: