Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:28.05.2020.

Trebinjski maturanti oprostili su se od srednjoškolskih dana na malo drugačiji način od prethodnih generacija. Međutim, ono što su pokazali jeste humanost na djelu, bidući da su dio novca koji je trebalo da utroše u proslavu maturske večeri donirali svom sugrađaninu Miodragu Jahuri. Kako je bilo u toku srednjoškolskog školovanja, da li je bilo teško doći do odličnih rezultata, šta planiraju dalje, ali i kako su došli na ideju da organizuju humanitarnu akciju ovog jutra razgovaramo sa Anjom Dučić, đakom generacije Gimnazije "Jovan Dučić", i Nikolinom Škiljević, maturantkinjom Gimnazije, koja je ujedno i vukovac.

Za izgled voditeljke ovog jutar se pobrinuo BUTIK STIL.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Dama Fashion, Knjižara Glorija, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.

Vaše prijedloge i sugestije možete poslati na našu mejl adresu [email protected]


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: