Nikšić: Povrijeđeni putnici stabilnog zdravstvenog stanja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nikšić: Povrijeđeni putnici stabilnog zdravstvenog stanja

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:31.05.2020.

Sedmoro putnika, koji su zadržani na bolničkom liječenju zbog povreda zadobijenih teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić-Podgorica, stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je iz nikšićke bolnice.

Direktor bolnice Ilija Ašanin rekao je da je jednom pacijentu sinoć operisan bubreg i da je njegovo stanje stabilno.

On je istakao da je stabilno i devetogodišnja djevojčica koja je juče odmah nakon nesreće operisana zbog unutrašnjih povreda i unutrašnjeg krvarenja.

U nikšićkoj bolnici petoro teže povrijeđenih je na intenzivnoj njezi, dok je po jedno na liječenju na odjeljenjima hirurgije i ortopedije.

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije ženske osobe iz Nikšića i Danilovgrada, a ljekarska pomoć ukazana je za 26 povrijeđenih. Nakon toga kući je pušteno 19 lica, a sedam zadržano.

Saobraćajna nesreća dogodila su kada su se sudarili autobus i automobil budvanske registracije. Žena, koja je vozila automobil, privedena je zbog sumnje da je izazvala teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: