Crna Gora: Od ponoći se otvaraju svi putni granični prelazi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crna Gora: Od ponoći se otvaraju svi putni granični prelazi

Izvor: RTRS | Datum:31.05.2020.

Svi granični prelazi između Crne Gore i susjednih zemalja biće otvoreni od ponoći, odluka je Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
 
U ponoć se otvaraju prelazi sa BiH - Šćepan Polje-Hum, na putnom pravcu Plužine-Foča, Šula-Vitina, na putnom pravcu Pljevlja-Foča, Sitnica-Zupci na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje i Meteljka-Metaljka na putnom pravcu Pljevlja-Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prelaz Vraćenovići-Deleuša sa BiH na putnom pravcu Nikšić-Bileća zbog gradnje granične infrastrukture.

Otvaraju se i granični prelazi sa Albanijom - Grnčar-Baškim, na putnom pravcu Plav-Skadar i Sukobin-Murićan na putnom pravcu Ulcinj-Skadar.

Biće otvoren i granični prelaz sa Hrvatskom Kobila-Vitaljina, na putnom pravcu Herceg Novi-Vitaljina-Dubrovnik.

Sa Srbijom se otvaraju prelazi Ranče-Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja-Prijepolje, Vuče-Godovo na pravcu Rožaje-Tutin i Čemerno na putu Pljevlja-Priboj.

Na ovim putnim graničnim prelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: