OŠ 'Jovan Jovanović Zmaj': Mali maturanti se oprostili od školskih klupa | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

OŠ 'Jovan Jovanović Zmaj': Mali maturanti se oprostili od školskih klupa

Izvor: Herceg tv | Datum:08.06.2020.

Od 124 učenika koliko ih je ukupno završilo osnovno školovanje u ovoj školi, njih 9 je steklo Vukovu diplomu, a epitet đaka generacije ponijela je učenica Milja Tomašević. Sve petice u dnevniku, učešće na brojnim takmičenjima, veliki trud i zalaganje donijeli su joj ovu laskavu titulu. Što se daljeg školovanja tiče Milja kaže da će upisati ginmaziju s obzirom na jedno kvalitetno i opšte znanje koje se u njoj stiče.

Ovogodišnji mali maturanti oprostilio su se od školskih klupa na malo drugačiji način nego prethodne generacije. Drugarske večeri nije bilo shodno trenutnoj situaciji, ali gozba ispred škole ni ove godine nije izostala. Četiri odjeljnja malih maturanata iz centralne škole, te jedno područno odjeljenje iz Lastve završilo je sa najbezbrižnijim periodim života, a 124 svršena osnovca polako su zakoračili u svijet odraslih, u jedan novi i drugačiji period života.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: