Trebinje: Pred početak ljetne sezone Olimpijski centar 'Jahorina' predstavio bogatu ponudu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Pred početak ljetne sezone Olimpijski centar 'Jahorina' predstavio bogatu ponudu

Izvor: Herceg tv | Datum:20.06.2020.

U prethodnom periodu na Jahorini se vrijedno radilo kako bi ljetna  ponuda bila što šarolikuja i potpunija. Osim već dobro poznate vožnje bobom, jednim od najdužih alpin kostera u Evrpi, ove godine za sve posjetioce biće dostupni i novi sadtžaji. Tu je  svakako i Olimpijski bar sa sjajnom gastro ponudom. Otvaranje ljetne sezone zakazano je za 25. jun kada će svi posjetioci dobiti popust od 30% na korištenje ljetnih sadržaja.

Posljednjeg vikenda u jula, tačnije 25. i 26. jula, na olimpijskoj ljepotici održaće se i trka „Jahorina ultra treil 2020“. Na ovoj trci najavljeno je i učešće Jovice Spaića, jednog od najpoznatijih svjetskih treil trkača, koji će održati i predavanje o ultra treil trčanju. U toku trke biće preduzete sve higijensko-epidemiološke mjere, kako bi svi učesnici bili zaštićeni od virusa korona.

Osim toga što je atraktivna zima, Jahorina je veoma lijepa i ima šta da pokaže i ljeti, a iz Olimpijskog centra svima su poručili da ove sezone more zamijene za planinu, te iskuse sve prednosti aktivnog odmora.

Promocije Jahorine do sada su odrađene u Bijeljini, Banjaluci i Tuzli, a trenutno su aktivna predstavljanja u Zadru i Trebinju. Promocija u Trebinju organizovana je u saradnji sa Hercegovačkom kućom, koja svoje kvalitetne hercegovačke proizvode  izlaže u prodajnom objektu i okviru Olimpijskog centra Jahorina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: