Edukativni seminar za navijače u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Edukativni seminar za navijače u Trebinju

Izvor: Hercegovina Pres | Foto: Hercegovina Pres | Datum:30.06.2020.

Forum mladih, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Trebinje realizuje projekat promovisanja pozitivnih vrijednosti kojim će, u zasebnim aktivnostima, biti uključene lokalne navijačke grupe fudbalskih klubova “Partizan” i ”Crvena Zvezda”.

Tako je projektom planirano da se najmlađim Trebinjcima prezentuju dobre strane navijanja, te da članovi trebinjskih  „Delija“ i „Grobara“  u zasebnim aktivnostima, pokažu i promovišu pozitivne načine podrške svojim klubovima i lokalnoj zajednici, i pokažu neki novi, drugačiji način na koji se mogu “baviti” klubom.

S tim u vezi, proteklog vikenda održan je edukativni seminar za predstavnike udruženja navijača pomenutih klubova. Bila je to prilika da od profesionalaca i profesionalki iz Novog Sada uče o najboljim načinima pristupa ovoj temi, da razmijene mišljenja, te sa prisutnima podijele svoja brojna pozitivna iskustva i doživljaje nakupljene tokom godina navijanja, odlazaka na utakmice i bodrenja svog kluba.

Prisutni nisu krili zadovoljstvo održanim radionicama, te kažu da su već spremni za septembar, kada će novostečene vještine imati priliku i pokazati.

Trodnevnom seminaru prisustvovali su i radnici i radnice Centra za socijalni rad Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: